Tjänster

Lektörsläsning

En lektörsläsning är en genomgående läsning av hela texten där både karaktärer och handling analyseras, och styrkor och svagheter lyfts fram. Som utbildad litteraturvetare fokuserar jag även på narratologins uppbyggnad, samt utvärderar manuset ur ett genus- och normkritiskt perspektiv för att hjälpa dig undvika klyschor.   

Pris: 6500 kr (exklusive moms)

Redaktörsläsning

I en redaktörsläsning sker allt som görs inom en lektörsläsning, men jag ser även över språket i sin helhet. 

Pris: 8500 kr (exklusive moms)

Korrektur

En korrekturläsning är en genomgång av allt det gramatiska som förekommer i en text. Ett av de vanligaste misstagen som egenutgivare gör är att inte anlita både redaktör och korrekturläsare, som båda behövs för att ge texten den kvalitet som behövs. På Moloch Publishing gör vi inte själva korrekturläsningar, men hänvisar med glädje till vår samarbetspartner Verdandi korrektur och översättning.

Sättning inlaga

Inlagan är boken insida. Sidorna som är din berättelses hem. Det finns mycket att tänka på när det kommer till bokens format, så är du osäker på vad som passar din berättelse bäst så är det bara att höra av dig.

Pris: 5000 kr (exklusive moms) på en inlaga upp till 300 A4. För längre uppdragor lämnas offert. 

Iillustrationer

Illustrationer  är ofta ett lika viktigt medium som texten när det kommer till barnböcker och serier m. fl. Jag skapar i de flesta stilar, så önskar du en illustaration av en karaktär eller kanske till en hel barnbok, så står jag gärna till tjänst. Du hittar exempelbilder jag gjort under fliken “portfolio” i menyn.

Prisförslag lämas som offert på förfrågan.  

Bokomslag

Bokomslaget är det som drar in läsaren till din skapelse, och är därför ofta det som avgöra om en bok kommer att sälja. Jag kan skapa omslag i de flesta genrer, så hör gärna av dig med vad du söker så lämnar jag ett designförslag.

Pris: ca: 5500-7500 kr (exklusive moms) men kan variera beroende på önskemål. Fast pris lämnas dock alltid innan påbörjat arbete.